Meillä on töitä koodarille – sukella syvälle C#-tunneliin

Julkaisuaika:27-05-2021

Emme kuitenkaan etsi pelikehittäjää, vaan pitkäjänteistä C#-osaajaa, joka auttaa asiakastamme pitämään yhteiskunnan perusrakenteet kunnossa ja liikenteen sujuvana. Työssäsi tulet sukeltamaan syvälle tie- ja tunneliautomaation maailmaan.

Ohjelmistomme integroituvat automaatiojärjestelmiin, joten automaatio-osaaminen on työssä selvä etu. C#-osaamisen lisäksi tarvitset kokemusta .NET Coresta sekä yksikkö- ja integraatiotestauksesta. Arvostamme lisäksi kokemusta web services ja web API -ohjelmoinnista sekä ymmärrystä windows serviceistä ja tuntemusta C# Akka -kirjastosta.

Tehtävään soveltuvan koulutuksen lisäksi odotamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn ketterissä kehitysympäristöissä, mutta myös ryhmätyötaitoa. Emme myöskään katso pahalla, jos sinulla on kokemusta joistain seuraavista aiheista: tie- ja tunneliautomaatio, test driven development (TDD), logiikkaohjelmointi, Modbus, OPC-UA, Robot Framework, CI/CD työkalut, Kubernetes ja Azure- tai AWS-ympäristöt.

Arvostamme innovatiivista, ratkaisuhakuista, sitoutunutta ja asiakaslähtöistä asennetta projektien sekä kehityshankkeiden toteuttamiseen. Ennen kaikkea odotamme sinulta kehittymishalua ja kykyä tehokkaaseen työskentelyyn yhteistyössä muun henkilöstön ja sidosryhmien kanssa.

YSP on osa kansainvälistä liikenteenohjauksen ja automaation kärkiyritystä Dynniqiä. Suomessa meillä on lähes 30 vuoden kokemus erilaisten liikenteen ohjaus- ja valvontajärjestelmien toteutuksesta. Muista automaatioalalla toimivista yrityksistä meidät erottavat automaatiojärjestelmien laitteisto-, järjestelmä- ja liikennöintirajapintojen hallinta sekä erilaiset automaatiojärjestelmien tarvitsemat raportointisovellukset.

Suunnittelemme, toteutamme ja ylläpidämme teknisiä ratkaisuja, jotka parantavat jokapäiväistä elämäämme. Tärkeimmät arvomme ovat proaktiivisuus, luotettavuus ja avoimuus. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän, mukavan yhteen hiileen puhaltavan tiimin sekä mahdollisuuden oppia koko ajan uutta.

  • Hakemuksen ja CV:n pyydämme lähettämään viimeistään 27.6.2021 sähköpostilla osoitteeseen rekry@dynniq.com.
  • Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Jaakko Leppänen, jaakko.leppanen@dynniq.com, +358 40 7456709. Tavoitat hänet parhaiten arkipäivisin klo 16-17.