Tievalaistus ja katuvalaistus

Dynniq on energiaa säästävän valaistuksen ja valaistuksen hallinnan asiantuntija. Meillä on vankka kokemus tievalaistuksen ja katuvalaistuksen suunnittelusta, toteutuksesta ja palveluista Suomessa. Urakointiliiketoimintamme on alkanut jo 1970-luvun alussa.

Dynniqin työkohteiden laajuus vaihtelee kymmenien valaisinpisteiden asentamisesta aina tuhannen valopisteen rakentamiseen moottoritiehankkeissa. Pystymme toteuttamaan valaistusprojektin kaikki vaiheet: suunnittelun, tarvikehankinnat, maanrakennustyöt ja sähköasennukset sekä valaistuksen ohjauksen ja hallinnan.

Rakennamme tie- ja katualueiden valaistuksen lisäksi myös teollisuusalueiden, kauppakeskusten ja julkisten kohteiden ulkovalaistukset sekä sähköautojen latausalueet. Toimitamme kustannustehokkaasti kaikki tarvittavat komponentit kaapeleista ja pylväsjalustoista led-valaisimiin ja valaistuksen ohjausjärjestemiin. Teemme myös valaistus ja liikenteenohjausjärjestelmien sekä huolto- ja ylläpitoon liittyviä töitä.

Dynniq pystyy vastaamaan myös valaistus- ja sähköistysurakoiden yllättäviin tarpeisiin nopealla aikataululla. Pysyvät toimipisteemme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla, Keski-Suomessa Jyväskylässä ja Pohjois-Suomessa Keminmaalla.

Suurena toimijana työskentelemme tiiviissä yhteistyössä valaistuksen ja sähköistyksen teknologiatoimittajien ja laitevalmistajien kanssa. Siksi tunnemme hyvin led-tekniikan ja älykkään valaistuksen hallinnan mahdollisuudet.

Myynti: Ismo Heikola
ismo.heikola@dynniq.com
050 435 0077