Ohjelmistosuunnittelija Jyväskylään tai Vantaalle

Julkaisuaika:17-02-2021

Etsimme Jyväskylään tai Vantaalle

Ohjelmistosuunnittelijaa

vahvistamaan pientä mutta ketterää kehitystiimiämme. Jyväskylässä yrityksellämme on lähes 30 vuoden kokemus erilaisten liikenteen ohjaus- ja valvontajärjestelmien toteutuksesta. Yrityksemme erityisosaamista ohjelmointialueella ovat automaatiojärjestelmien laitteisto-, järjestelmä- ja liikennöintirajapintojen hallinta sekä erilaiset automaatiojärjestelmien tarvitsemat raportointisovellukset.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, kykyä toimia itsenäisesti mutta myös ryhmätyötaitoja ketterän kehityksen työtapoja noudattaen. Edellytämme osaamista ja kokemusta C# ohjelmoinnista ja .NET Coresta sekä kokemusta yksikkö- ja integraatiotestauksesta. Arvostamme lisäksi kokemusta web services ja web API ohjelmoinnista sekä ymmärrystä windows serviceistä ja tuntemusta C# Akka kirjastosta. Ohjelmistomme integroituvat automaatiojärjestelmiin, joten sen maailman tunteminen katsotaan eduksi.

Emme myöskään katso pahalla, jos osaat jotakin seuraavista: tie- ja tunneliautomaatio, test driven development (TDD), logiikkaohjelmointi, Modbus, OPC-UA, Robot Framework, CI/CD työkalut ja Azure tai AWS ympäristöt.

Arvostamme innovatiivista, ratkaisuhakuista, sitoutunutta ja asiakaslähtöistä asennetta projektien sekä kehityshankkeiden toteuttamiseen. Ennen kaikkea odotamme sinulta kehittymishalua ja kykyä tehokkaaseen työskentelyyn yhteistyössä muun henkilöstön ja sidosryhmien kanssa.

Suunnittelemme, toteutamme ja ylläpidämme teknisiä ratkaisuja, jotka parantavat jokapäiväistä elämäämme. Tärkeimmät arvomme ovat pro-aktiivisuus, luotettavuus ja avoimuus. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän, mukavan yhteen hiileen puhaltavan tiimin sekä mahdollisuuden oppia uutta.

Hakemuksen, CV:n ja palkkatoiveen pyydämme lähettämään viimeistään 21.3.2021 sähköpostilla osoitteeseen rekry@dynniq.com.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Jaakko Leppänen, jaakko.leppanen@dynniq.com, +358 40 7456709. Tavoitat hänet parhaiten arkipäivisin klo 16-17.