Dynniq työnantajana

Tule tekemään älykästä tulevaisuuden liikennettä

Dynniq Finland ja YSP ovat osa 13 maassa toimivaa Dynniq Groupia, joka työllistää kansainvälisesti noin 1600 ihmistä. Palvelumme ulottuvat älyliikenteestä ja liikennevaloista liikenteen automaatio- ja tietoliikennesuunnitteluun sekä valaistuksen ja sähköistyksen suunnitteluun ja urakointiin. Liikevaihtomme Suomessa on noin 20 miljoonaa euroa.

Modernit toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Jyväskylässä ja Keminmaalla, minkä lisäksi työskentelemme lukuisilla liikenteen työmailla eri puolilla maata. Työntekijöillemme tarjoamme kehittyvän teknologiayrityksen mahdollisuuksien lisäksi modernit työvälineet ja kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti joukkoomme uusia alan ammattilaisia. Voit lähettää avoimen hakemuksesi osoitteeseen rekry@dynniq.com.

Töissä Dynniqillä

Jyrki Leminen Dynniq

Jyrki Leminen 

  • Työskentelen automaatiosuunnittelijana Jyväskylässä. Tehtäviini kuuluvat sähkö- ja logiikkasuunnittelu ja käyttöönottotehtävät projekteissa.
  • Pidän erityisesti suunnittelusta toisten ammattilaisten kanssa, työn haastavuudesta, uusien asioiden opettelusta ja käytäntöön panemisesta. Käyttöönotot toimiston ulkopuolella ovat mukavaa vaihtelua.
  • Arvostan hyvää henkeä. Vaikka työ pitää kiireisenä yhteiseen kahvihetkeen on aikaa. Joustava työaika antaa mahdollisuuden sovittaa työteon omiin tarpeisiin sopivaksi. Vastaavasti kiireisenä aikana voin itse joustaa, tehdä pidempiä päiviä ja pitää vapaata myöhemmin
Ville Kero, Dynniq Finland

Ville Kero

  • Työskentelen sähköasentajana. Tehtäviini kuuluu pääosin Oulun seudun katuvalaistuksen huolto ja saneeraus. Teen myös muita työtehtäviä Pohjois-Suomen alueella.
  • Työssäni pidän erityisesti työporukasta ja hyvin vaihtelevista työtehtävistä.
  • Dynniqillä arvostan erityisesti sitä, että meillä kuunnellaan myös asentajia, ja otetaan työntekijöiden toiveet huomioon.